Plantjesdag!

Plantjes planten met de Groene Brigade

Afgelopen donderdag hebben we helaas door het slechte weer het lentefeest moeten cancelen. In samenwerking met de Groene Brigade kinderen en ouders hebben we wel een super geslaagde plantjes planten-dag gehad. Dankzij de hulp van de ouders van de ouderraad en de groene brigade, hebben we nu met z’n allen een kleurrijk schoolplein!

Hieronder een terugblik naar de dag van de Groene Brigade-kids.

“Hallo, wij horen bij de Groene Brigade! Op donderdag de 23e hebben wij geholpen met plantjes planten voor de hele school. Alle kinderen mochten een plantje planten op het schoolplein. We vonden het leuk om te zien hoe de kleine kindjes ervan genoten. En daardoor is het schoolplein nu heel kleurrijk en vrolijk. Wij zijn blij dat we mochten helpen!”

“Op donderdag 23 maart ging de hele school met de hulp van de groene brigade en de ouderraad bloemen planten op het schoolplein. Nu heeft het schoolplein veel meer kleur.  Wij vonden het echt superleuk om met alle groepen dit te doen en volgens ons vonden de kleuters dit het allerleukst! Sommige kleuters hadden zelfs 6 plantjes geplant. Iedereen was heel enthousiast en volgens ons vond iedereen het erg leuk.”

Tinka en Orly uit groep 7  en Jens en Ruben uit groep 6/7