Kennismaken

Benieuwd naar onze school?

We kunnen weer rondleidingen organiseren. We doen dit vanwege de geldende richtlijnen na schooltijd en met een beperkte groepsgrootte. We laten u graag onze school zien! Wilt u een kijkje komen nemen, neem dan contact op via info@obscirkel.nl.

Omdat we inmiddels behoorlijk bedreven zijn op het digitale vlak staan we u graag online te woord via een video-call kunt u ook daarvoor een afspraak maken! We zien u graag!

Bent u geinteresseerd?

Natuurlijk geven we u graag ‘op afstand’ ook een indruk van onze school.

• Neem een kijkje in onze school en beluister leerkrachten, kinderen en de schoolleiding over het onderwijs op De Cirkel.
  • Kijk een dagje mee met Juf Isabelle in groep 8. Michiel Witlox maakte een prachtig fotoverhaal van een dag in groep 8.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?

Dat begrijpen we! We staan u graag te woord. Dat kan op verschillende manieren. Een mail, videocall of gewoon een ouderwets telefoongesprek. We horen het graag! Mail naar info@obscirkel.nl of bel de school 023 525 4380