Maak kennis met de Cirkel!

Benieuwd naar onze school?

Normaal gesproken organiseren we iedere zes weken is een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ouders waar u geïnformeerd kunt worden en een rondleiding door de school kunt krijgen. De rondleiding wordt gezamenlijk gedaan met kinderen van onze school.

Vanwege de Corona richtlijnen kunnen we deze informatiebijeenkomsten helaas niet organiseren. Toch willen we u graag een indruk geven van onze gave school. Dat doen we op een aantal manieren!

1. Op deze pagina leggen we meer uit over ons onderwijs

2. Kijk een dagje mee met Juf Isabelle in groep 8. Michiel Witlox maakte een prachtig fotoverhaal van een dag in groep 8.

3. Kijk een dagje mee met Juf Anita in groep 1/2. Michiel Witlox maakte een prachtig fotoverhaal.

4. We zijn druk bezig het onderwijs na de meivakantie vorm te geven, we zijn blij dat we weer met de kinderen aan de slag kunnen! Wij hebben het niet over leerachterstanden maar gaan onderwijs maken vanuit een nieuwe beginsituatie! In deze vlog (klik op afbeelding) geven de leerkrachten daar een beeld van!

5. Veel informatie over de school is terug te vinden via de website Scholen op de Kaart.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?

Dat begrijpen we! We staan u graag te woord. Dat kan op verschillende manieren. Een mail, videocall of gewoon een ouderwets telefoongesprek. We horen het graag! Mail naar info@obscirkel.nl of bel de school 023 525 4380