Op weg naar Dalton!

Wij worden blij van kinderen die aan’ staan

We willen dat kinderen leren leuk vinden, zelf keuzes kunnen maken, succes-ervaringen beleven maar ook leren van hun fouten! We willen het kind vaker centraal stellen en de ruimte geven in ons onderwijs. We willen een school zijn waar je als kind jezelf leert kennen en het bruist van de energie.  

Op De Cirkel zijn we constant bezig met onderwijsontwikkeling. De keuze voor IPC is een belangrijke geweest en nu ligt er een nieuwe fundamentele keus voor waar we ontzettend enthousiast van worden. 

Wij denken dat het goed is om alle bovenstaande ambities samen te brengen in een concept wat ons past, de ontwikkeling op gang houdt en zorgt voor doorgaande lijnen! Dat concept hebben we gevonden in het Daltononderwijs en de mogelijkheden die dat biedt. 

Onze ontwikkeling zijn in lijn met de Dalton filosofie. Het is goed kleur te bekennen als school en ons te onderscheiden! De steun van de MR hebben we maar we nemen u daar ook graag in mee. We organiseren van 7 dec t/m 14 dec een raadpleging onder de ouders van de Cirkel omdat we een breed draagvlak belangrijk vinden. 

Lees meer!